Tuinontwerp

U bent toe aan een tuin om van te genieten?

Elke tuin is anders en elke wens is anders. Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp.

De eerste stap is de kennismaking tussen de klant en het bedrijf. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek over uw nieuwe tuin.

Wij zien dan niet alleen uw tuin, maar ook de omgeving en uw woning. Het is van groot belang dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Hierbij gaan we kijken naar de wensen en ideeën die u heeft en deze vullen we aan met de kennis van ons bedrijf. Wij gaan daarmee aan de slag en zorgen voor een passend ontwerp.

Na dit gesprek gaan wij aan de slag om voor u een of meerdere schetsontwerpen te maken. Deze worden besproken en passend gemaakt in een definitief ontwerp. Als uiteindelijk het hele ontwerp is goedgekeurd, helpen wij u graag met de realisatie!

 

BEKIJK PROJECTEN
  • Kerkheiseweg 18
    5298 VG Liempde

Over Ons

Olislagers tuinen ontwerpt en realiseert uw tuin. Dit kan een onderhoudsvriendelijke tuin zijn of een tuin om in te kunnen tuinieren. Het gaat erom dat u een tuin krijgt om van te genieten.

Uw eigen wensen staan bij ons centraal, hierbij geven wij graag advies. Wij nemen al uw zorgen uit handen, hierbij spreekt de kwaliteit voor zich.

Ook na de aanleg heeft de tuin aandacht en zorg nodig. Voor deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Olislagers Tuinen
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites © Copyright 2019 Olislagers Tuinen