Tuinonderhoud

Belangrijk in elk seizoen

Het onderhouden van uw tuin is een belangrijk aandachtspunt voor een mooie en verzorgde tuin.

In ieder seizoen kunt u genieten van uw tuin indien deze goed is onderhouden. De grootte en inrichting van uw tuin bepalen voor een groot deel de mate van het onderhoud. Wilt u er geen omkijken naar hebben, dan komen we wekelijks.

Wij kunnen ook een onderhoudscontract met u opstellen. U geeft zelf aan welke onderhoudswerkzaamheden u wenst en wanneer.

Houdt u zelf van tuinieren maar ziet u op tegen het vakkundige snoeiwerk? Dan is enkele keren per jaar een passende oplossing. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

BEKIJK PROJECTEN
  • Kerkheiseweg 18
    5298 VG Liempde

Over Ons

Olislagers tuinen ontwerpt en realiseert uw tuin. Dit kan een onderhoudsvriendelijke tuin zijn of een tuin om in te kunnen tuinieren. Het gaat erom dat u een tuin krijgt om van te genieten.

Uw eigen wensen staan bij ons centraal, hierbij geven wij graag advies. Wij nemen al uw zorgen uit handen, hierbij spreekt de kwaliteit voor zich.

Ook na de aanleg heeft de tuin aandacht en zorg nodig. Voor deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Olislagers Tuinen
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites © Copyright 2019 Olislagers Tuinen