Tuinaanleg

Strakke planning & efficiënt werken

Wanneer u besluit om uw tuin door ons aan te laten leggen, maken we een planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bij Olislagers tuinen werken wij alleen samen met vakbekwame medewerkers. Zo zorgen wij ervoor dat uw verwachtingen worden waargemaakt.

Met de grootste zorg en nauwkeurigheid leggen wij uw tuin aan, zoals vooraf in het tuinontwerp is afgesproken. Elke stap in de tuinaanleg wordt met u besproken, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Kortom alles om uw tuin compleet te maken en geheel naar uw wens.

Tuinrenovatie

Is het tijd voor een opknapbeurt maar wilt u niet heel uw tuin vernieuwen? Een kleine aanpassing kan voldoende zijn om weer van uw tuin te kunnen genieten.

Misschien heeft u waardevolle elementen of planten, dan proberen wij deze altijd te hergebruiken. Dan wordt dit het uitgangspunt waar we de renovatie omheen uitvoeren.

BEKIJK PROJECTEN
  • Kerkheiseweg 18
    5298 VG Liempde

Over Ons

Olislagers tuinen ontwerpt en realiseert uw tuin. Dit kan een onderhoudsvriendelijke tuin zijn of een tuin om in te kunnen tuinieren. Het gaat erom dat u een tuin krijgt om van te genieten.

Uw eigen wensen staan bij ons centraal, hierbij geven wij graag advies. Wij nemen al uw zorgen uit handen, hierbij spreekt de kwaliteit voor zich.

Ook na de aanleg heeft de tuin aandacht en zorg nodig. Voor deze werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Olislagers Tuinen
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites © Copyright 2019 Olislagers Tuinen